Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lancaster

21.1 °C

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

0.371 PLN

Czytali temat:
marek709485 (4792 niezalogowanych)
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
powelwroclaw hmmm w adecco frycowe zaplaccie jak bedziecie ok to was norweska firma wykupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Janek12 napisał:

Albo się jest fachowcem albo się grzyby w lesie zbiera.

albo się
prosi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Paweł Dragan
(pawelwroclaw05)
Wiking
czytałem o adecco najgorsze jest to że oni wymagają doświadczenie udukumentowane z 5 lat ;/;/ czyli co byśmy byli skazani pewnie na Polskich pracodawców?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
polak w sapsborgu placi 40 kn na h ma 40 polakow wynajmuje dom od norka i tam spia porazka jak tak macie zyc to do niemiec zchrzaniajcie a ciul fakturowal mi 280 kn h
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Fakt! to najgorsze co moze byc,ze pracodawca zada doswiadczenia (i to 'udukumantowanego'!)
Dobrze,ze nie rzada swiadectwa ukonczenia,szkoly podstawowwej !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
pawelwroclaw05 napisał:
czytałem o adecco najgorsze jest to że oni wymagają doświadczenie udukumentowane z 5 lat ;/;/ czyli co byśmy byli skazani pewnie na Polskich pracodawców?

Przepraszam ale mozesz mi to wyjaśnić :
robimy wszystko co jest możliwe w budownctwie elewacje,ciesielstwo szalunkowe,betonowanie,murowanie,dekarstwo,fasady,montaże okien drzwi,płytki,parkiety,zabudowy gk,malowanie,gładzie oraz prace ziemne układanie kosstki brukowej.

Jak do q.rwy nedznej mozna niby tyle potrafic a nie miec udokumentowanego doświadczenia?
Ja rozumiem robić w Polsce czasami na czarno albo za oficjalna najniższa krajowa ( a reszta do ręki)
Ale cały czas na czarno 10-15 lat?
Cos mi to śmierdzi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
im na czarno w £ płacili
nad Tamizą wiedzę i doświadczenie zdobyli
i teraz chętnie nad fiordy by to przenieśli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Paweł Dragan
(pawelwroclaw05)
Wiking
Ludzie czy wy jesteście tacy tępi czy wy już naprawdę o Polsce zapomnieliśćie? kto wam teraz kurwa da umowę o pracę? zleceniówki i dziełówki!!! albo na czarno a że tyle umiemy to nas życie nauczyło niektórzy są jak automaty i mogą robić jedno i to samo dobrze a niektórzy mogą robić wszystko mam znajomego co pracuje jako maszynista w pkp a sąsiadowi chałupe postawił i fury robi w weekendy da się? da się! jak sam czegoś nie zrobisz to zapłacisz za fachowca! a każdy grosz się liczy.Masakra ale nie wieże że każdy Polski pracodawca jest takim chujem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to pewnie ten co to pas startowy w Modlinie robił, stadion we Wrocławiu, lotnisko na Okęciu...
a do tego chleb piecze, wędliny robi, wódkę polską destyluje i polskie piwo warzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Paweł Dragan
(pawelwroclaw05)
Wiking
Ty Jasta weź Ty wypierdalaj bo widzę że nie potrzebnie się w tryby wpierdalasz pewnie siedzisz w Polsce na bezrobociu u mamusi na garnuszku siedzisz na necie i zazdrościsz tym co siedzą w no i tylko ich wkurwiasz dobrze że Cie nie widzę bo jak bym Ci wyjebał to byś się w locie osrał pedale jebany nie zaśmiecaj fora frajerze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok